top of page

NIEUWS

Solo-recital:

Vallet & van den Hove

In dit solo-recital vertelt ik het intrigerende verhaal van Nicolas Vallet en Joachim Van den Hove, twee protestantse luitvirtuozen die naar Nederland vluchtten en daar de Gouden Eeuw van het luitspel inluidden. Met muziek uit het Schele-manuscript en het Herold Lute Book die ook werk bevatten van de internationale topper Dowland. 

Vrijdag 1 Sept, 11.00, Lutherse Kerk Utrecht

Bestel hier uw kaarten

Camerata Trajectina

Festival Oude Muziek

Wij heffen een nieuw lied aan! Camerata Trajectina gaat een nieuwe cd uitbrengen, gewijd aan Luther en de Nederlanden van de 16de eeuw. Daarmee herdenken wij dat het in oktober van dit jaar 500 jaar geleden is dat Luther zijn 95 stellingen in Wittenberg publiek maakte. Met deze cd werken we aan een uniek project: we brengen de muziek rondom Luther weer tot leven op de manier zoals wij denken dat die in de Nederlanden geklonken kan hebben. 

Met crowdfunding via voordekunst.nl hopen we de onkosten voor opnametechnici, musici, de huur van de ruimte etc. te kunnen dekken. Ga naar VOORDEKUNST

Camerata op
Voor de Kunst: 

 

De laatste tijd heb ik aan een aantal cd-opnames mijn medewerking verleend. Om hiervan iets te kunnen laten horen en in voorbereiding op een update van mijn website heb ik een Soundcloud-account geopend en hierop opnames geplaatst waarin ik een prominente rol vervul. 


Bent u benieuwd? Luister dan hier naar de opnames. 

Camerata Trajectina zal drie concerten verzorgen in het Festival Oude Muziek. In deze concerten wordt de muzikale kant van de eerste honderd jaar protestantisme in de  Nederland belicht. Kijk voor meer informatie op de website van het Festival oude muziek

29 aug, Luther in de Nederlanden

30 aug: De Wederdopers

31 aug: De Calvinisten

Soundcloud

bottom of page